Meistä 

Kauttamme ammattitaitoista maalaus- ja saneerausurakointia

BK-Pinta Oy on vuonna 2007 perustettu maalaus- ja saneerauspalvelualan yritys. Toteutamme kunnostus- ja saneerausurakoita pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella.

Palveluksessamme on ammattitaitoinen ja työlleen omistautunut vakiohenkilökunta sekä lukuisia alan parhaimpia tuotemerkkejä edustavia yhteistyökumppaneita. Alan johtavia tuotemerkkejä, monipuolisia välineitä ja nykyisiä työmenetelmiä käyttäen saavutamme parhaan lopputuloksen asiakkaan tarpeiden ja rakennusalan määräyksien mukaisesti.

Tarjoamme laadukkaat tasoite- ja maalausurakat, julkisivujen ja parvekkeiden kunnostukset, vesikattojen pinnoitukset sekä muut saneeraustyöt lattiasta kattoon. Asiakaskuntaamme kuuluvat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, yksityiset toimijat sekä kunnat. Olemme kunnostaneet kaikenkokoisia tiloja ympäri pääkaupunkiseutua, myös vaativia erikoiskohteita.

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, tämän takia laadimme aina tarkat tiedot kustannuksista, työmäärästä, aikataulusta, työssä käytetyistä materiaaleista ja työmenetelmistä. Reagoimme asiakastarpeisiin välittömästi ja hoidamme eteen tulevat haasteet kokeneesti. Kanssamme voi myös solmia kunnossapito- ja huoltosopimuksia, jolloin toteutamme huoltotoimenpiteen joustavasti jopa samana päivänä.

Mikäli teillä on mielessänne jokin hanke, otathan yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

Ota yhteyttä »